zsákom koalás zsák

Állatira hasznos cukiságok anyának és babának | Állati sorozat! – Harmadik rész

Első rész – Kreatív játékok és babák az ősz jegyében 

Második rész – Ötletes, női divatkiegészítők anyatigriseknek 

Plusz – Esti mese Skolik Ágnestől: a béka és a gólya

Folytatódik az Állati sorozat! ezúttal egy igen vegyes csokorral – mint a címből is kiderül, csupa olyan hasznosságokkal, melyek elengedhetetlenek egy kisgyermekes családban mind tanulás,  mind biztonság és mind praktikusság szempontjából. És a család alatt a háziállatotokat is beleértjük!

Mint mindig, most is a képekre kattintva éritek el a boltokat. Jó szemezgetést!

Jó tanulni vele!

vinka csendeskönyv vinka csendeskönyv vinka csendeskönyv

A Vinka Csendeskönyv megannyi színe, formája és tapadó-csörrenő anyagai nem csak igen szórakoztatóak, de segítik is kicsid motorikus képességeit gyors ütemben felfejleszteni – így biztosabb kézzel és összetettebb mozdulatokkal könnyebben tanul meg például önállóan étkezni, fogat mosni, illetve nagyobb érzékkel kézműveskedni.

Sweet Little Home matricák

A Sweet Little Home  babamatricák nem csak édik és dizájnosak, de babád a kisállatok segítségével könnyebben ismeri meg a számokat, valamint erősíti a vizualizációs készségeket.

 

Satsuma madaras kulacs

A Satsuma cumisüvegével játék az ivás, hála ergonomikus felépítésének és élénk színeinek. Plusz nem csak jól illeszkedik a babaujjakra és szépen ügyesíti is azokat, de részei könnyebben is tisztíthatóak.

 

zsákom koalás zsák zsákom koalás zsák zsákom koalás zsák

A Zsákom  termékei nem csak tanítják gyermekedet otthon, de borzasztó jó megoldás számodra is – igen, a szülők álmáról beszélek most! Ugyanis olyan játszószőnyegként funkciónál, melynek segítségével a gyerkőc élvezettel, erőlködés nélkül takarítja össze a szanaszét dobált játékait!

Hű, de praktikus!

babakendok.hu neszeszer babakendok.hu neszeszer babakendok.hu neszeszer

A Bernizo Kendők és Babatermékek webshopjában rengeteg szuper dolgot találtok magatoknak, ám ezt a kihajtható pelenka neszesszert külön kiemelném, mivel egyrészt tök jól néz ki (még a telefontokom is megirigyli a mintájukat) másrészt nagyon kényelmes tárolása ez a cserepelusoknak ha úton vagytok valahová.

babameggymag-Lorelli Primo multifunkciós etetőszék - Green Cute Bear 2018, meggymagbabakelengye.hu babameggymag-csiga_pelenkatorta_1

A Meggymag Bababolt szép számmal van feltöltve babakelengyével, ám az etetőszékük azért is tetszett meg Nekünk annyira, mivel magassága állítható, huzata levehető és mosható, valamint a fékezhető kerekesláb mellett még könnyedén összecsukható is.

Ja, és a csigapelenkájuk nem mellesleg baromi jópofa babaköszöntő ajándékként!

termosz bögre jegyzetfüzet telefontok

A The Printed Fox prémium termékeit mindenféle állatmintával meglehet találni szinte – még sárkányosban és unikornisosban is – melyek egyrészt szuper ajándékok lehetnek gyerekeknek, másrészt némelyikkel a legpocsékabb “szar-anya-vagyok” napokat is feldobhatjuk – egy nyuszis termoszbögrével és jegyzetfüzettel most nagyon szemezgetek!

Vintage Völgy köszöntő lapVintage Völgy köszöntő lap

Ha tartasz otthon néhány csodaszép köszöntőlapot egy erre külön kijelölt rekeszben, az mindig jól jöhet! Főleg a Vintage Völgy egyedi, akár személyre szabható alkotásaira igaz ez, hisz a szülinapi köszöntőtől kezdve a fali dekorációig sok mindenre felhasználhatjuk!

Biztonság

Ez a kategória kicsit különcebb az előző kettőnél, ám semmivel sem kevesebb – mindjárt megértitek, hogy miért!

mancsvédőkrém Herbarting

kutyamancsmosó Herbarting

A HerbArting ahogy az embereknek, úgy a szívünknek kedves jószágoknak is nyújt segítséget a bőrápolásban. Ráadásul a mancsmosó sampon és mancsápoló krém nem csak nekik, de kicsid számára is biztonságos, mivel így esélye sincs bármilyen ártalmas, illetve allergizáló hatóanyaggal találkoznia, mikor kedvencetekkel játszik épp.

Seedbonbon

Bár a biztonság kategóriáját itt elég tág értelemben vettük, nem kevésbé fontos a vadállatok védelmére sem felhívni a figyelmet, hisz jól tudjuk, nagy veszély fenyegeti őket a mai fogyasztó világunkban – szuper lehetőség gyermekedet adakozásra és állatszeretetre nevelni! Ugyanis a Seedbonbon-tól egy-egy doboz, vadvirág magkeverékes, színes magbonbon megvásárlásával a WWF munkáját támogatjátok 300 Ft-al!

Végezetül, de nem utolsó sorban az extra biztonság jegyében: a Dianatura szappanok nem csak teljesen természetes, bőrünket megóvó összetételei miatt különlegesek, hanem természetvédelem szempontjából is – hiszen nem szolgál alapanyagukként a pálmaolaj, melyért jól tudjuk, sok olyan esőerdőt irtanak ki a mai napig, melyekkel együtt orangután családok és más kihalófélben lévő állatok vesztik életüket.

Légy tudatos vásárló, légy tudatos szülő!

Ha tetszett a cikk, oszd meg a többi anyukával is!

Az Állati sorozat! előző részei:

Első rész – Kreatív játékok és babák az ősz jegyében 

Második rész – Ötletes, női divatkiegészítők anyatigriseknek 

Plusz – Esti mese Skolik Ágnestől: a béka és a gólya

Szőke Klaudia

Szólj hozzá!