FilcIldi tábla, ajtódísz

Állatok az otthonodban (Dekorációk & Lakberendezés) | Állati sorozat! – Negyedik rész

Első rész – Kreatív játékok és babák az ősz jegyében 

Második rész – Ötletes, női divatkiegészítők anyatigriseknek 

Plusz – Esti mese Skolik Ágnestől: a béka és a gólya

Harmadik rész – Állatira hasznos cukiságok anyának és babának

Ha már gondoltunk kicsikre, nagyokra és a legutóbbi részben háziállatokra is, akkor természetesen nem maradhat ki az otthonunk sem, ha kedvenc állatainkat díszként, illetve dekorelemként szeretnénk viszontlátni. Akár a bohémabb, cukibb stílus vagy a művészibb irányvonal fog meg, úgy azt kell, hogy mondjuk: nálunk ismét jó helyen jársz.

Ha megtetszik egy-egy darab a galériából, úgy a képekre kattintva egyenesen az alkotó profilján vagy shopjában landolsz. Szemezgetésre fel!

BloomBaby falmatrica BloomBaby falmatrica

BloomBaby falmatrica

 

Kezdjük a gyerekszobával – mi más is lehelhetne igazán lelket belé, mint a falon visszaköszöntő, nyüzsgő élettel teli erdei hangulat? A BloomBaby webáruházában a többi babaholmi mellett ilyeneket is találni!

m'Artás állatfestmény m'Artás állatfestmény

A m’ARTás képek festője nem csak született tehetség, de bájos ecsetvonásainak köszönhetően akárhova is tesszük egy képét, az lesz a lakás legvidámabb szeglete.

Szizi macskás evőkészlet

szizi macskás tányér szizi macskás tál szizi macskás bögre

A Szizi Művek mottója, hogy “Az asztalra tedd, ne a vitrinbe!”
Azt hiszem, ezzel az evőkészlettel ez a veszély senkit nem fenyeget – hisz ilyen aranyos tálalással tényleg bárki örömmel és jóízűen ülne le elfogyasztani az étkét. (Megjegyzem, nekem a kis rizsestál a kedvencem!)

Zelba gyereklámpa

Zelba macis gyereklámpa Zelba bagoly gyereklámpa

A ZelBa lámpák finom, színes fényükkel tökéletesek minden olyan kicsinek, akinek szüksége van fényforrásra az éjszakai szundi során. Szerezd be gyermeked kedvenc állatkáját, van például nyuszis is!

kép gyerekszobába, printek-illusztrációk állatkarakterekkel - somogyiteklaart

kép gyerekszobába, printek-illusztrációk állatkarakterekkel - somogyiteklaart

A Somogyiteklaart-képek profi grafikus keze alatt készülnek. Nem csak gyerekszobában, de az étkezőben, nappaliban vagy a lakás legforgalmasabb pontján kiakasztva is színt hoznak a mindennapokba!

Boris, az ölelnivaló párna

Boris, az ölelnivaló párna Boris, az ölelnivaló párna

Boris, az ölelni való puhaság egy olyan dekoratív párnamaci, amely kicsi és nagy fejformájához is tud igazodni. Akár a kanapén alakítod ki fészkét a nappaliba betévedő vendégednek, akár alvós pajtitokká válik, a családnak tutira be kell szerezni egyet!

bogbag rókás szalvéta

Ha már étkezőkészletről volt szó feljebb, akkor alap, hogy szalvéta is legyen hozzá – még hozzá nem is akármilyen! Ugyanis a BogBag BogPack-szalvétái méhviaszból készültek, azaz 100% természetes alapanyagúak. Nem allergizál, ráadásul baktériumölő hatása is van.

uzifa.hu rókás fa dekoráció uzifa.hu macis fa dekoráció

Az Üzifa lényege, hogy fába lehet égettetni vele olyan motívumot vagy üzenetet, amilyet csak szeretnél – azaz kedvesednek, gyermekednek, családtagodnak, bárkinek készíttethetsz olyan örökre szóló, egyedi meglepetést, amivel tuti bearanyozod a napját és amely büszkén fog visszaköszönteni Rád minden egyes látogatásodkor.

Kreatívellátó dekoráció karácsonyra

A Kreatívellátó eme gyönyörű, kézzel készült dekorációja sikeresen elhozza a karácsonyi légkört otthonodba a hideg, téli napokon. Bárhova is teszed őket, mindenki imádni fogja: meghittséget ébreszt lelkünkben a jól ismert, nemes megjelenésű állat látványa.

Dóra filc figurái névtábla Dóra filc figurái

Dóra filcfigurái nem csak otthon-melege hangulatot varázsolnak, de az édes, kis állatkákkal díszített névtáblák nagyszerű babaköszöntő ajándékok is egyben. Még több darabért látogasd meg a boltot az egyik képre kattintva!

Ceruza és festett portrék - Beo-Art

A BeoArtDesign ceruzaportréjai egytől egyig lélegzetelállítóak, ez a kutyusos kép pedig nem csak jól néz ki a falon, de még az időt is mutatja. Egyedi rendeléshez is készít munkákat!

Állatos párnák

A HarMony Studio állatos párnáiból bő a választék, mindenki rálelhet köztük a számára Igazira – én most például a mai fárasztó nap után szívesen hajtanám álomra a fejemet arra a cuki szemekkel néző cicára!

jogakaland.hu-állatos babzsak jogakaland.hu-állatos babzsak

Na ez a Jógakaland babzsák végképp hívogató! Ez a típus kifejezetten gyerekeknek lett tervezve, ám ez a tény meg a kis állatminták senkit sem kell, hogy megzavarjanak: Nekünk, felnőtteknek is tökéletes néha a henyéléshez!

polipos párnaegeres párna

dinos párna

Ezek a farmerpárnák teljes egészében újra felhasznált anyagokból készült, mint ahogy minden más terméke is a Jupcycle-nak. A dizájnjuk nem csak irtó ötletesek, de többek közt jó eszközei lehetnek az öko-tudatos nevelésnek.

macskás fekvőpárna

Aki csak rápillant erre a MamaZoo alvó macskás párnára, az rendkívüli csábítást érez egy nagy, pihentető szundira – nincs igazam? Ráadásul nem csak csalogató, de extra puha is, nem lesz nehéz vele az ellazulás!

horgolt rókás kosár

horgolt cicás kosár

“Szuperaranyos és környezettudatos” – Ez a Crooocus szlogenje és mennyire találó! Az újra felhasznált textilfonálból készült kosarak pedig nem csak éke bármilyen szobának, de tárolókként is nagyon hasznosak.

Nobile roka formaparna

Egy trendi gyerekszoba díszelemét látjuk vagy egy sima alvóspárnát? A Nobile ezen rókaformás terméke mindkettő egyszerre, ráadásul mérete tökéletes a legkisebbek karjaiba is!

FilcIldi tábla, ajtódísz

FilcIldi tábla, ajtódísz  FilcIldi tábla, ajtódísz

A FilcIldi-fatáblák az év mindennapján, a tradicionálisan berendezett otthontól kezdve a modern fészkekig szuperül mutatnak, plusz a sziluett hatást keltő állatformák egyfajta természettudatosságot is varázsolnak a lakók szívébe.

Pikli Műhelye mopszos diszpárna

A Pikli Műhelye párnát biztosra veheted, hogy bárkinek adod, rongyosra fogja fetrengeni – persze csak átvitt értelemben, mivel nem csak kényelmes anyagból készül, de alkotójuk olyannyira el tudja találni a jövőbeli gazda stílusát vele, hogy az ágyikó legméltóbb helyét fogja kapni.

flamingós mérföldkőkártya flamingós mérföldkőkártya

flamingós mérföldkőkártya

Végezetül, ha már rátaláltatok a számotokra legkedvesebb szobadekorációkra, úgy koronázzátok meg a végeredményt egy Amistyle Grafika mérföldkőkártyával! Nem csak pici babaként, de gyermeketek további fejlődési szakaszában is emlékezetes eseményeket örökíthettek meg rajta, amit aztán akár albumba, akár a falra tűzve vagy álló képként kitehettek.

Tetszett ez a gyűjtemény is? Oszd meg a többi anyukával!

Az Állati sorozat! előző részei:

Első rész – Kreatív játékok és babák az ősz jegyében 

Második rész – Ötletes, női divatkiegészítők anyatigriseknek 

Plusz – Esti mese Skolik Ágnestől: a béka és a gólya

Harmadik rész – Állatira hasznos cukiságok anyának és babának

Szőke Klaudia

Szólj hozzá!