ősz tél babaszoba dekor

Ősz – tél hangulattal berendezett babaszoba | Top 6 legszebb dekoráció

Az ősz-tél babaszoba dekoroknak megvan a sajátos kis varázsuk, hisz köthetünk érzéseket és hangulatokat a másik két melegebb évszakhoz is, azonban egy szép tavaszi vagy nyári dísz inkább a szabadba csalogat, mintsem az otthon meghittségét és melegségének fontosságát emelné ki – egy kisbabánál ez pedig extra cukin tudjuk megtenni!

Ebben a cikkben most rápillantunk hat olyan lelkes anyuka keze által alkotott dekorációjára, akik nem csak szépérzéküket és maximalizmusukat, de szívüket-lelküket beletették termékeikbe, na meg a tapasztalataikat, minek is örül a gyermeki szem.

Jó válogatást – ne feledd, a képre kattintva pedig eljutsz a termék forrásához!

Nalababa ősz tél babaszoba dekor

Nalababa ősz tél babaszoba dekor

Nalababa ősz tél babaszoba dekorNalababa ősz tél babaszoba dekor

Sajátos formáiról és állatkaraktereiről már könnyen felismerhető Nalababa marokpárnák és felismerő készséget fejlesztő könyvecskék pompás kiegészítő elemei egy belevaló babaszobának – ráadásul a marokpárnákban a legszebb, hogy teljesen bőrbarátok és még vízállóak is.

Erről már ebben a cikkünkben is olvashattál, ahol először mutattuk be őket.

Mesélőnevek ősz tél babaszoba dekor Mesélőnevek ősz tél babaszoba dekor

Mesélőnevek ősz tél babaszoba dekor

Mesélőnevek ősz tél babaszoba dekor

A Mesélő Nevek táblák nem csak személyre szabott betűdekorokból áll, de kreatívan ábrázolt állatocskái és diótörője is díszítheti egy őszi vagy téli baba környezetét. Visszafogott, ám jól kombinált színeik pont azt a finom pluszt adják, melyek üdítően hatnak egy sötétebb falszínű szobában.

fl'ART ősz tél babaszoba dekor fl'ART ősz tél babaszoba dekor

fl'ART ősz tél babaszoba dekor fl'ART ősz tél babaszoba dekor

A Fl’Art Design letisztult, könnyen párosítható termékeibe könnyű beleszeretni, hisz nem csak praktikusak funkciójukat és tisztíthatóságukat tekintve, de rendkívül stílusosak is!

Készítőik odáig vannak a hegycsúcsokért, de nem csak télen, ugyanúgy nyáron is nagy sláger – így sok hegyecskés terméket lehet találni náluk, ilyenek például polcaik, polcdíszeik és fakockáik hegy motívummal.

Egész évben megállják a helyüket és nem utolsó sorban szuperül illeszkednek egy vagány “be wild” indián stílusú vagy erdei hangulatú szobácskába.

KreatívLily Levélóra KreatívLily névtábla ősz tél babaszoba dekor

A Kreatív Lily fából készült csodái ide is elérnek – korábbi cikkünkben már mutattunk be tőle ötletes ékszereket, ám töredéke sincs a bemutatottaknak annak, mennyi díszajándék készül el nála káprázatos módon csupán egy rönk fából.

Ezek a névjegytáblák méltó ékei lennének bármely csöppség birodalmának és természetesen bármilyen más névvel, formákkal, illetve kiegészítőkkel elláthatóak egyedi megrendelés esetén!

Minimemo ősz tél babaszoba dekor Minimemo ősz tél babaszoba dekor

Minimemo ősz tél babaszoba dekor Minimemo ősz tél babaszoba dekor

Minimemo ősz tél babaszoba dekor

 

És persze, hogy a Minimemo sem maradhat ki a válogatásból!

Ahogy szintén egy korábbi, babaholmis cikkünkben már, itt is megemlítjük alkotásainak praktikumát: nem csak babád viseletét díszítheted vele, de albumba is ragaszthatod vagy akár képkeretbe foglaltathatod, miután babád kinőtte aktuális matricáit.

GabolinoART ősz tél babaszoba dekor

GabolinoART ősz tél babaszoba dekor GabolinoART ősz tél babaszoba dekor

GabolinoART ősz tél babaszoba dekor

  GabolinoART ősz tél babaszoba dekorGabolinoART ősz tél babaszoba dekor

 

GabolinoART ősz tél babaszoba dekor GabolinoART ősz tél babaszoba dekor

Ez a galéria magáért beszél, hosszú leírásra nincs szüksége. A GabolinoART  ellenállhatatlanul bűbájos babái és szundikendői mind lányoknak és fiúknak egyaránt alapkellék kell, hogy legyen a kiságyba, sőt hamarosan a karácsonyi manóit is megtekinthetitek – amint kész lesz, az új jövevénnyel együtt frissül a fentebb lévő csodás paletta is!

Coccinella virágdoboz ősz tél babaszoba dekor Coccinella virágdoboz ősz tél babaszoba dekor

Lehet, hogy hideg van, de attól még a természet szépségét behozhatjuk picinknek – nem csak játékokkal, de gyönyörű Coccinella élethű virágdobozokkal is feldobhatod kisbabád szobáját!

Sőt, egyedileg is összeállíttathatod számára a virágboxot, nem kötelező elem se a rózsaszín, se a kék – tippként annyi, hogy úgy a legszebb, ha a szoba falszínéhez és berendezésének domináló árnyalataihoz passzolnak virágdobozod színei.

Tetszett a válogatás? Oszd meg a többi anyukával is!

Szőke Klaudia

Szólj hozzá!