Bébiszitter gyermekfelügyelő

Nem csak egy hétvégédet, egész évedet tervezheted bébiszitterrel!

Hallottál már a Lurkó Bébiszitter gyermekfelügyelő szolgáltatásról? Ha a bölcsőde nem jöhet szóba valamiért, vagy csak kiruccanni vágytok valahová kettesben, úgy ők az ideális megoldás számotokra – Kovács Balázs cégvezető beszél arról, milyen alap standard alapján építette össze gyermekvigyázó csapatát és miképpen is segít fenntartani a bizalmat és a zökkenőmentes együttműködést a bébiszitterek és szülők között.


Mit kell tudni rólatok/szolgáltatásotokról?

Alapvetően azzal foglalkozunk, hogy a bébiszittereket folyamatosan interjúztatjuk – így ezt a részét, illetve a hirdetésfeladással járó munkát spóroljuk meg a szülőknek, mivel mi egy különálló csapattal ezt már elvégezzük nekik.

Emellett egy olyan biztonsági hálót biztosítunk mindkét félnek, amiben maga a bébiszitter szolgáltatás egy nagyobb biztonságban tud megvalósulni. Akár a szülőnek alakul át kicsit az élete, akár a bébiszitternek, akár konfliktus adódik kettejük között, akkor ugye kell egy új bébiszitter vagy minimum korrekten kell tudnunk kezelni a helyzetet és leginkább ezzel foglalkozunk professzionális szinten.

Azaz a jó szülő-bébiszitter kapcsolatok megteremtésével és azok fenntartásával.

Bébiszitter gyermekfelügyelő

Mennyire vagytok rugalmasak ünnepnapokon illetve munkaszüneti napokon?

Van egy rendszerünk, ami éjjel-nappal működik. Maga a foglalás rendszere ez. Ami leginkább alkalmi gyerekvigyázásnál kérdéses az, hogy ilyenkor mennyire tudjuk azonnal a család számára legkvalifikáltabb bébiszittert biztosítani, így elsősorban hosszútávú kapcsolatokon dolgozunk, többéves kapcsolatokat teremtünk.

Persze foglalkozunk alkalmi jelleggel is ezzel, egész szép számban, de jelentőségét tekintve ezen van kisebb hangsúly a cégünkben, a mi főprofilunk a hosszútávú kapcsolatok kiépítése. Így akinek nem csak például szilveszterkor, de egész évben szüksége van egy bébiszitteri szolgáltatásra, annak tudunk elsőképpen segíteni a lehető legbizalmasabb keretek közt.

Mivel járultok hozzá ahhoz, hogy kielégítsetek minden igényt? Hogyan tökéletesítitek a szolgáltatásotokat?


Nálunk a legerősebb folyamat a kiválasztás folyamata. Rengeteg jelentkező érkezik hozzánk, 3 éve vagyunk már jelen és több, mint 3 ezer jelentkezőnk volt bébiszitter pozícióra – ebből 118 bébiszitterrel dolgozunk együtt ebben a pillanatban.

Ennek a kiválasztásnak vannak komolyabb fázisai: először is kezdődik egy elég erős online pályázat beküldésével, ahol már egyből nagyon leszűkül a jelentkezők köre – azon tényleg csak az jut át, akinek van tapasztalata, értelmes, intelligens, jók a kommunikációs képességei, tud jól együttműködni, amellett, hogy a gyermekekkel megfelelőképp bánik (ezt ugye később tudjuk csak ellenőrizni) tehát itt olyan alapvető készségeket szűrünk, amikről úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlenek ahhoz, hogy akár a saját gyermekünket rábízhassuk a pályázatnyújtóra.

Ez nem biztos persze, hogy azon múlik, hogy van-e valakinek érettségije vagy sem, bár ez nálunk egy alapkövetelmény, kivéve azoknál akik nagyon fiatalok, mivel van kettő olyan bébiszitterünk aki érettségi előtt áll – de például aki idősebb és nincs érettségije, olyan nem lehet nálunk – de nem ezen múlik elsősorban, csak nyilván ez is egy alap szűrési faktor a legmegbízhatóbb segítségnyújtáshoz.

Bébiszitter gyermekfelügyelő

És ha valaki ezt a pályázatát sikeresen beküldi, azt mi pikk-pakk elbíráljuk, és ott derül ki az, hogy a pályázatában elhangzott tudását, tapasztalatait igazolni tudja-e. Ekkor figyelünk már a megfogalmazására, mennyire tükröződik benne a gyermekek szeretete elsősorban – hogy fogalmaz meg dolgokat, milyen a megjelenése, fényképet is ezért kérünk.

És aki ezt is sikerrel teljesíti, azt behívjuk személyes interjúra, és a személyes interjú után döntjük el ki az, akivel együtt dolgozunk.

Ez a legjelentősebb rész az egész szolgáltatásban, ezt egészíti ki pluszban egy modern dizájnnal és egy a legújabb trendeknek, mai igényeknek megfelelő technikai háttérrel felszerelt weboldal.

Ha érdekelnek a további részletek, látogasd meg a Lurkó bébiszitter hivatalos honlapját >>
A Lurkó Bébiszitter Facebook oldalát pedig itt tudod belájkolni >>

Hasznosnak találtad? Oszd meg a többi anyukával is!

Szőke Klaudia

Szólj hozzá!