Zsákom interjú

Zsákom, a gyerekjátékok bezsákolója | Kirakatba teszünk! #2

A Kirakatba teszünk! rovat második számával kedveskedünk újabb nyertesünknek, aki kiérdemelte a külön cikk díjat egyedülálló, kreatívan kifejlesztett 2in1 zsákjával – tudtad, hogy ami egyszer határtalan játékra is készen áll, az ugyanúgy rendet vágni is képes seperc alatt?

Na jó, nem beszélek rébuszokban, olvassatok inkább egy édesanya ötletes, egyszemélyes vállalkozásáról 🙂

Hogyan indultál el?

Nagy Orsi vagyok, én állok a Zsákom márka mögött.Budapesten élek a férjemmel, akivel a főiskolán ismerkedtem meg, valamint két lányommal, most 2,5 és 7 évesek. Eredetileg közgazdász vagyok, de mikor a második lányunkat vártuk, már éreztem, hogy más területen szeretném folytatni.
Abban az időben sok olyan márkával találkoztam, amiket anyukák kisgyermek mellett hívtak életre. Hihetetlenül inspirálóak voltak!

Miután megszületett a kisebbik gyermek már tudtam, hogy én is egy ilyet szeretnék létrehozni, hiszen ki ismerné jobban az anyukák és gyerekek igényeit, ha nem mi. Sokat töprengtem, majd a végső ihlet akkor érkezett, mikor egy barátnőmmel beszélgettünk, miközben az egyéveseinket szoptattuk. Onnan már nem volt megállás, négy hónap háttér munka után, 2017. szeptemberében elindult hivatalosan is a Zsákom.

Zsákom interjú

Nagy Orsi, a Zsákom alapítója

Szóval a főterméked lett egy…

Játéktároló zsákká alakítható játszószőnyeg. Évekig nézegettem, mennyire jópofák, praktikusak ezek a termékek, de akkor még nem nagyon lehetett kapni. Persze lehetett rendelni messzi országokból, fillérekért, de a minősége, ezáltal a felhasználási módja is egészen más, szegényesebb, mint a Zsákomé. Én úgy alakítottam ki, hogy már egészen pici baba is tudja használni, akár aludni rajta, akár takarózni vele. Aztán, ahogy a gyermek nő, változik a funkciója, lehet rajta az átfordulást gyakorolni, játszani, az első játékokat tárolni. Nálunk, otthon 3 db van folyamatos használatban. Volt már bunker, takaró, hajó, zsák, sátor, szőnyeg, szörnyeteg, kígyó, szánkó, játéktároló….

De aranyos! A Zsákom mintáit honnan meríted?

Az ötleteimből. 😊 Mindig törekszem arra a termékfejlesztésnél, hogy ne készüljenek tucat termékek. Arra, hogy egyedi, Zsákom stílusúak legyenek. Azonban, ha valakinek ez nem elég, és a termék tetszik, de a minták nem, megkeresem az elvárásainak megfelelő anyagot, ami illik a szobába, vagy amin a gyermek kedvenc állata látható, így teljesen egyedi termék készül neki.

Zsákom interjú

Cuki, nyuszis zsákokat is készít Orsi 🙂

 Mi hozza neked a legfőbb ötleteket?

A hétköznapok. Mindennap találkozom a bölcsis, ovis, kis iskolás korosztály és szüleik igényeivel a lányaim és barátaik által. Például a simizős, flitteres táska kollekció tipikusan a nagy lányom által inspirálva készült. És nem árulok el titkot azzal, hogy idén tavasszal visszatér!

Zsákom interjú

 

Milyen fő szempontok alapján készülnek a zsákjaitok?

A legfontosabb szempont a minőség. Mind az anyagok mind a kidolgozás tekintetében. Fontos, hogy a gyerekekre nézve biztonságosak legyenek, és praktikusak.

Hogy érzed, mit ad hozzád a munka folyamata? Mivel leszel több?

Úgy érzem, hogy új termékek mindig új, friss energiát hoznak a Zsákom életébe, és az otthonunkba is, hiszen minden termékemet használjuk. Szeretem, mikor jön egy ötlet, és kis idő múlva megvalósulva látom. Meg tudok hatódni, mikor egy új termékből elkészül a prototípus.

Na és Te megtaláltad már azt a híres-hírhedt balanszot munka és család közt?

Hű, ezzel a mai napig küzdök. Ráadásul főleg itthonról dolgozom, így sokszor nehéz ellenállni a szennyes tányérok vagy összehajtogatásra váró ruhák hívásának. Ami nekem bevált, az a pontos tervezés. Mindig nálam van a naptáram, abban vezetem a napi programokat, feladatokat. Emellett online, a férjem naptárjával szinkronizálva a családi teendőket. Természetesen két gyermek mellett gyakori a változás, újratervezés, de ezt szerintem minden anyuka ismeri…

Zsákom interjú

Zsákom interjú

Van-e tipikus minta/motívum amiről fellehet ismerni Titeket?

A menta alapon erdő mintás anyagból készült zsákok a vevők kedvencei egyértelműen.
Ami jellemző még a Zsákom szezonális termékeire, az a pompom, ami a Mikulás és húsvéti nyuszis zsákokat díszíti, amik idén is várhatóak!

Na és kedvenc szín?

A kedvenc színem a türkiz, ami a logóban is szerepel, illetve nagyon szeretem hordani a lilát és zöldet. Az ízlésemmel jelenleg szembe mennek a divatos pasztell színek, de a termékekhez igyekszem megtalálni azokat az anyagokat, amik az arany középutat képviselik.

Végezetül, miért érdemes Tőletek vásárolni?

Én nagyon hiszek a termékeimben. Kiváló minőségűek, praktikusak, szépek, egyediek.

Azzal, ha Zsákomtól vásárolnak, több anyukának is hozzájárulnak a megélhetéséhez, mert mikor partnereket keresek, mindig anyukák között válogatok. És ne feledjétek, hazai terméket venni menő!

A Zsákom Instagram oldalát itt tudod bekövetni >>
Termékpalettájukat pedig itt tudod megtekinteni >>

Tetszett a cikk? Oszd meg a többi anyukával is?

Szőke Klaudia


Szólj hozzá!