anyabázis kuponmagazin 2019

MEGJELENT AZ ANYABÁZIS KUPONMAGAZIN 2019! | Erre számíthattok:

A hosszas ötletelés, tervezés, szervezés, újraszervezés és minden olyan kemény háttérmunkálat, ami a megvalósítást segítette, de annak verejtékét nem szoktuk megmutatni, beért, és végre kész a 2019-es kuponmagazinunk is! Bár az Anyabázis 2018-ban egy nagy sikert aratott, leginkább babamama-kuponmagazinként indult, melyben a legkisebb vállalkozások is esélyt kapnak minden évben a hasábokon való részvételhez, az idei nagy dobásunk nem csak ez, hisz több nagy projekt is vár debütálásra – még több lehetőséget adva ezzel a hazai anyavállalkozóknak.

Cikksorozatunk második részét a folyamatosan bővülő helyszíni listával itt találod >>

Gyakran látsz tőlünk informatív cikkeket és motiváló sztorikat?  Tudástárunk folyamatos frissítésével rengeteg időt töltünk csapatunkkal, hisz az aktualitások, illetve örökzöld információk elmaradhatatlanok egy az otthon lévő, egy a munkalét előtt álló anyák számára.

Így nem kis hangsúlyt fektetünk a blogírásba, mert ez mind értetek van. De az Anyabázisnak van ám egy másik szála is, melyet had ismertessek meg Veled dióhéjban: azaz, hogyan indult el az az Anyabázis nevű ötlet, amelyre nagyobb a kereslet, mint azt valaha hittük volna…

2018 nyarán azzal a céllal indult az első kuponmagazin projektje, hogy vállalkozó édesanyáknak segítsünk népszerűsíteni termékeiket és szolgáltatásaikat édesanyák körében, megfizethető áron. 

2018 szeptemberében pedig megjelent az első termékkatalógus is, melyben több, mint 80 vállalkozó anyuka mutathatta be termékeit egy fotósorozat keretében.

(Ingyenes katalógusunkat a modern és klasszikus dizájnért egyaránt rajongó anyukáknak is szeretettel ajánljuk ide kattintva, ahol hasznos ajánlókat és inspiráló interjúkat is olvashattok.)

Ezt követően nem bírtunk leállni és decemberben már online karácsonyi kuponfüzetünk is kijött csupa hasznos kedvezménnyel a legkreatívabb és legpraktikusabb ajándékok eléréséhez – mind kézműves anyáktól, illetve a magyar piacon egyedülálló termékek forgalmazóitól.

Ám 2019 lesz igazán az Anyabázis éve. Négy teljesen különböző projekt, négy teljesen eltérő téma, négy nagyszerű lehetőség kezdő vállalkozóknak.

Tarts velünk!

anyabázis kuponmagazin 2019

Idén kipróbáltuk azonban, milyen, ha megszabjuk a helyszámot, így 35 fővel indultunk, ezzel is nagyobb esélyt biztosítva a jelentkezőknek a saját iparágában. Van köztünk rajzművész, táskakészítő, jógaoktató, biobolt, bababolt, kismamabolt, sőt anyukákat tréningelők is lesznek a kuponfüzetben, mind munka, mind lelki területen. De inkább mérd fel Te a teljes listát!

Résztvevőink idén:

Ám ezúttal nem csak a férőhelyek száma változott meg, hanem a nyomtatott példányoké is – nem, ennél nem csökkentettünk, hanem pont növeltük a mennyiséget, azaz 15.000 példányban lesznek kaphatók országszerte a 2019-es kuponmagazinok!

Így könnyen elképzelhető, hogy Te is kezedben forgathatod az egyiket, hazatérve a hozzád legközelebb eső babamama központból vagy épp ajándékba kapva egy rendelésed/vásárlásod mellé!

Rendezvények, ahol kuponmagazinunk megjelenik (a lista folyamatosan bővül dátumokkal és helyszínekkel):

1. BABA EXPODEBRECEN – Itt már voltunk március 23-24-én!

2. BABA EXPOMISKOLC

3. BABA EXPOBUDAPEST (HUNGEXPO) – 2019. április 28.

4. BABA EXPOGYŐR 2019. május 05.

5. BABA EXPOSZEGED2019. május 12.

6. BABA EXPO KECSKEMÉT

7. BABAKUNYHÓ VÁRANDÓS NAPJA BUDAPEST

8. BABAFESZTIVÁLBUDAPEST

9. BABABARÁT SZÁLLÁSOK SZUPERHÉTVÉGE2019. március 29 – április 01.

10. MONELLO MAMIK NAPJA április 04.

11. I. Anyatöltő Nap2019.04.07

12. Bellina Kismama Matiné – Gazdagréti közösségi ház2019.05.11

(A Baba Expo felsorolt rendezvény tervei az első félévre vonatkoznak, ugyanezeken a helyszíneken az év második felében is részt vesz)

Ezenfelül, helyszínül fognak még szolgálni a baba-mama foglalkoztatók, bababoltok, valamint fodrász és kozmetikai szalonok. De ezekről részletesebben a következő cikkben!

És még egy bónusz gondolat: ha nincs ajándékötleted egy másik anyuka számára, megsúgom, kuponmagazinnal biztos nem lőhetsz mellé!

Tetszett a cikk? Oszd meg, a többiekkel is!

U.i: Cikksorozatunk második részét a folyamatosan bővülő helyszíni listával itt találod >>

Szőke Klaudia

 

Szólj hozzá!