kuponmagazin helyszínek

NEKED IS VAN MÁR KUPONMAGAZINOD? | Itt találsz meg minket:

Múlt héten leírtuk, mennyi minden megtalálható trendi kuponmagazinunkban, melynek cikkét itt találod meg  >> 

Viszont, hogyan kéne ráakadni, ha esetleg nem tudsz eljutni egy babamama rendezvényre vagy nem tervezel vásárolni/rendelni a közeljövőben? Ne aggódj, nem lesz nehéz, mégis csak 15.000 példányról van szó! Bár a védőnő-központtól egészen az anyáknak szóló karrierakadémiáig rendelkezni fogunk elosztó helyekkel, most a teljesség igénye nélkül bemutatjuk azokat a helyszíneket, ahol megannyi kismama és gyermekes anya megfordul – íme a lista, amit folyamatosan frissítünk:

Mankaház

kuponmagazin helyszínek

Egy családi bölcsőde vagyunk 2 csoporttal és egy gyönyörű 11. kerületi környezetben, Sasadon.

Sőt, mi az hely vagyunk, ahol a gyermek boldog, a szülő pedig nyugodt lehet nyáron is, ugyanis tematikus táborokkal várjuk a Mankaház Családi napköziben a 1,5-6 éves korosztályú csemetéket!

Címünk: 1118 Budapest, Előpatak utca 20/b

Fantasy land

A 9 éve működő Fantasy Land meseház (játszóház) Budakalászon, gyönyörű környezetben helyezkedünk el közvetlenül az Omszki tó partján. kb. 500 m2. 0-10 éves korig várjuk a gyerkőcöket.

Teljesen bababarát hely vagyunk. A játszóházban spirál csúszda, függőhidas kalóztanya, kalózhajó, hercegnőkastély, csúszdás labdatenger, labirintus áll a kicsik és a kicsit nagyobbak rendelkezésére.

A felnőttek közben pedig büfé, külső terasz és Wi-Fi internettel múlathatják az időt.

Címünk: Budakalász OMSZK Park 1861/19/B Hrsz.

kuponmagazin helyszínek

Kimmer Gyerekbútor 

A GYERMEKKOR EGYSZERI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN! MI AZÉRT DOLGOZUNK NAP, MINT NAP, HOGY SEGÍTSÜNK MEGVALÓSÍTANI A GYEREKEK ÁLMAIT!

10 éve foglalkozunk gyerekbútorokkal, így már több 1000 boldog kicsit tudhatunk „ügyfeleink” között!

kuponmagazin helyszínek

Egy helyen az anyukák megtalálhatnak minden olyan bútort és kiegészítőt, amire gyermekeknek szüksége lehet babakortól, egészen a tinédzserkorig! És nem csak benn a kerti mókázáshoz is! Speciális garanciákat vállalunk a termékeink tartósságára és arra az ÖRÖMRE, amit a kicsinek okoznak majd a mindennapos játék során! Szakértőink csak a legkiválóbb minőséget nyújtó nemzetközi beszállítóktól rendelnek bútorokat, hogy ne okozzon csalódást a megvásárolt termék!

Kollégáink a helyszíni összeszerelésben is segítenek, így ezzel sem kell bajlódni!
Gyorsan és kényelmesen rendezheted be a gyerekszobát velünk, ráadásul a forgalmazott márkák a legmodernebb termékbiztonsági és minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami elfogadott egész Európában és a világban egyaránt.

A korszerű gyermekbiztonsági előírásoknak megfelelően tervezett és gyártott termékeket csúcstechnológiával gyártják, rákkeltő anyagokat nem tartalmaznak és az Európai Unió szabványainak megfelelnek.

Címünk: 1047 Budapest, Külső Váci út 71. “Pesti Bázis”

Academy4Moms

kuponmagazin helyszínekLehetőséget biztosítanunk kisgyermekes anyukáknak a tanulásra, egy új szakma megismerésére, valamint segíteni Őket az elhelyezkedésben, mindeközben gyermekük szakképzett gyermeknevelők felügyelete alatt kis társaikkal közösséget alkotva játszanak, játszva tanulnak és fejlődnek – új szakma tanulásába vágnál, de nincs lehetőséged gyermekedet addig biztos helyen tudni? Hát most már van!

Címünk: 1016 Budapest, Lisznyai utca 3. “Budai Bázis”

Vikóca Sókuckó

Egy olyan egészséges sókuckó és játszóház, ahol minden a gyermekek egészségéről és fejlesztéséről szól, ahol tematikus gyermekprogramok közben észrevétlenül gyógyulhatnak a kisgyermekek.

Címünk: 2120 Dunakeszi, dr. Brusznyai Árpád u.11.

kuponmagazin helyszínek

Csinianya

Fő termékeim a kismama pocaktartó, és szülés utáni haspántok széles választéka, de a Csinianya Webshopban folyamatosan bővítem a kínálatot, hogy a kismamák minden olyan valóban hasznos, praktikus terméket megtaláljanak, amely a várandósság alatt vagy a szülés utáni hetekben szükséges lesz.

A kuponfüzetet minden webshopban vásárló megkapja + viszem magammal az éppen aktuális vásárokra, kiállításokra 🙂

Valamint, még megtalálható a Hangocska termeiben és a Manó Menü boltjában is!

Ne felejtsetek el minden héten belekukkantani a cikkbe, ugyanis a listát folyamatosan bővítjük!

Kuponmagazin-résztvevőink és az általuk nyújtott termékek/programok/szolgáltatások listáját itt találod >>
Szőke Klaudia

 

Szólj hozzá!