KIsmamaruha kölcsönzés - Bellina

Bellina, a kismamák öltöztetője | Ha kell egy jó ruci pár órára!

Bár picit bánkódom, hogy anno pocakosan nem tudtam róla, úgy nagyobb részt annyira mégsem, hisz ha lesz valaha következő terhességem, biztosan megfogom őket keresni egy kismamafotózáshoz – tudtad, hogy álombéli hercegnővé változhatsz nagy hassal úgy is, hogy nem kell megvenned a hozzá szükséges drága ruhát? A Bellina alapítójával beszélgettem.

Mesélj magadról!

Nagy Katalin vagyok, a Bellina kismama ruha kölcsönző megálmodója és a Bellina KismamaMatiné rendezvény ötletgazdája.

Két csodálatos gyermekem van, elsősorban Ők motiváltak arra, hogy a saját utamat járjam, saját időbeosztással, hogy minél több időt tölthessek Velük. Nélkülük valószínűleg egy belvárosi irodában töltenék napi 8-10 órát, ahogy tettem ezt korábban is.

Mikor megálmodtam a kölcsönzőt, a kisebbik gyermekem 6 hónapos volt csupán, de ez nem tántorított el az ötletem megvalósításától. A helyzetet nem könnyítette meg az éjszakai 5-6 kelés, az állandó kialvatlanság, de jött egy lehetőség, beiratkoztam egy webszerkesztő tanfolyamra és elkészítettem az első saját weboldalamat, amire nagyon büszke vagyok!

KIsmamaruha kölcsönzés - Bellina

 

A várandósság egy nagyon különleges és mulandó időszak, amit szinte mindenki megörökít így, vagy úgy. A babavárás bensőséges hangulatát a legtöbb nő szeretné méltó módon megörökíteni, egy különleges kismama ruhában szépséges pocakpántokkal, azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy erre az egy alkalomra, a fotózásra egyedi ruhát varrassanak több tízezer forintért. A kismama ruha kölcsönző ötlete innen indult ki, de már nem csak fotózásra, hanem esküvőre és egyéb különleges alkalmakra is lehet nálunk ruhát bérelni minden méretben, országos házhoz szállítással.

Mi a menete pontosan egy ruha/kiegészítő bérlésének, hogyan könnyítitek meg a megrendelést a kismamáknak?

Akik a közelben laknak, általában eljönnek felpróbálni több ruhát is, mielőtt döntenek, de a többség online rendeli meg a kiválasztott ruhákat.

A megrendelés nagyon egyszerű: a kismama emailben elküldi nekem a választott ruhák és pocakpántok nevét és a fotózás napját, én pedig elküldöm neki a bérleti szerződést. A bérleti díj elutalását követően a csomagot házhoz szállítjuk a fotózás napja előtt 2-3 nappal, de van lehetőség csomagautomatába is kérni a ruhákat vagy személyesen is át lehet venni. A megrendelés során mindent egyeztetünk, ha kell, küldök pontos méreteket, tanácsot adok a ruhákhoz illő pocakpántok kiválasztásában, hiszen fontos a harmónia.

KIsmamaruha kölcsönzés - Bellina

Mennyire figyeltek a ruhák összetételeire, anyagára, minőségére?

A ruhák többsége elasztikus pamut vagy rugalmas csipke, így a méretválasztással nem sokat kell bajlódni, szinte mindenkire jók, szépen kiemelik a gömbölyödő pocakot. Sok kismamától kapok képeket a fotózást követően és örömmel látom, hogy meg vannak elégedve a ruhával és az elkészült képekkel.

Weboldalunkon és Fb oldalunkon közel 30 féle ruhából és pocakpántokból lehet válogatni:

https://www.facebook.com/kismamaruhaberles/

KIsmamaruha kölcsönzés - Bellina

 

KIsmamaruha kölcsönzés - Bellina

Min dolgozol most legújabban?

A kölcsönző mellett jelenleg egy nonprofit kismama rendezvény szervezésén dolgozom, a Bellina KismamaMatinén, ami május 11-én lesz a XI. kerületi Gazdagréti Közösségi Házban.

Fontosnak tartom a tudatos felkészülést a szülésre, úgy gondolom, sok esetben megelőzhetők lennének a negatív szülésélmények, ha az anyukák tudnák, mire számíthatnak, mik a lehetőségeik, jogaik. A rendezvényen a várandós anyukák hiteles információkhoz juthatnak és kérdezhetnek is szakértőinktől. Emellett természetesen lesz kiállítás és vásár, kézműves alkotó szoba, szoptatási- és hordozási tanácsadás, baba-mama sarok és létrehozunk egy adománygyűjtő pontot is a Tündérpakk Alapítvánnyal közösen.

A rendezvény ingyenesen látogatható. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Részletek az alábbi linkeken:

www.kismamamatine.hu

https://www.facebook.com/events/315580212485502/

Bellina kimamamatiné

Hasznosnak találtad a cikket? Oszd meg a többi anyukával is!

Szőke Klaudia

 

 

Szólj hozzá!