Kismama fotó katalógus - Anyabázis

Lesd meg kismama fotó katalógusunkat! | Anyabázis külön kiadvány

Imádunk képeket nézegetni, de szerintem ezzel a legtöbb ember is így van, legalábbis a nők tuti!

A két legromantikusabb és szívet melengető dolog a baba és kismama fotók, most az utóbbiból hoztunk Nektek egy nagy csokorral.

Mostanra a kismama fotók trendje is épp olyan széles skálán mozog, mint bármely más témájú fotózás, van aki a megszokott, beltéri fotókat kedveli, van aki a szabadban érzi igazán jól magát, és persze vannak az igazán egyedi igények, múltkor láttam például viking témájú fotózást is, de találkoztam gótikus stílusú képekkel is. Szóval a határ a csillagos ég, és persze a kismamák fantáziája.

A tavasz és a nyár a legkedveltebb időszak a kismama fotózásokra, hiszen a természet adta színek komponálják a legszebb háttereket, gondoljunk csak a gyönyörű levendula mezőre vagy akár az orgona illatával fűszerezett fotókra.

Mi most összegyűjtöttük Nektek Magyarország legszebb kismama fotóit,melyek mind hazai vállalkozó nők által készített csodaszép fotók.

Ezzel szeretnénk segíteni Titeket a fotós választásban, hiszen a referencia nagyon fontos amikor életünk egyik legmeghatóbb pillanatait szeretnénk megörökíteni.

Lapozható katalógusunkban 32 női fotós munkáit csodálhatjuk meg, elérhetőséggel, ha beleszeretettek munkáikba. Természetesen feltüntetjük elérhetőségüket is, és hogy az ország mely pontján tevékenykednek.

Sorozatunk hamarosan folytatódik a TOP Kismama fotós helyszínekkel illetve különböző kiegészítőkkel ami segítségetekre lehet, hogy valóban emlékezetes fotók készüljenek, ahogy azt egyszer megálmodtad.

Tetszik ez a kiadványunk is? Oszd meg a többi kismamával, anyukával!

Kertész-Takács Kinga

Szólj hozzá!