Nyári projekt vállalkozóanyáknak

Nyári projektjeink vállalkozóanyáknak – Csapjunk bele!

Eddig nem nagyon osztottunk meg Veletek előzetesen több projekt tervet, elsősorban azért mert kislányom mellett még nem mindig volt kiszámítható a kapacitás amit a projektekre tudok fordítani, és az első félév után rájöttem, hogy az éjszakázás bizony nem csak öregít de borzasztóan kimerítő is.

Azonban a kislányom elkezdte a bölcsit (Itt most lehet mosolytok páran, akiknek már bölcsis vagy ovis a gyerkőc, ugyanis minden kicsit is rutinos anyuka tudja, hogy bölcsi az elején nem több szabadidőt jelent, hanem több náthás időszakot..de azért én bizakodó vagyok)

Olyan még nem volt, hogy elkezdtem egy projektet és lefújtam volna, az nem Én lennék. Pontosan érzem a határaimat, és igyekszem annyit vállalni amennyit minőségi szinten véghez is tudok vinni.


Íme a terveim a nyárra:

B2B Kuponfüzet

Ide olyan vállalkozó édesanyák jelentkezését várjuk majd, akik vállalkozóknak szolgáltatnak, vagy árusítanak termékeket.

Ide tartozik például: Coach, Marketinges, Virtuális Asszisztens, Terembérlés, Webdesigner, Grafikus, Könyvelő, Ügyvéd, GDPR Szakértő, csomagolás technika, stb.

Körülbelül a potenciális lista két kilométeres, úgyhogy csak párat soroltam fel, de szerintem érthetitek, hogy kikre gondoltunk.

A kuponfüzet érdekessége az lesz, hogy limitált példányban (800-1000 db) nyomtatva is elérhető lesz és különböző vállalkozóknak szánt helyszíneken kihelyezésre is kerül majd.

Továbbá, rengeteget gondolkoztam, hogyan is lehetne egy ilyen kuponfüzet érdekes és hasznos, mert azért grafikust és webdesignert nem a kupon alapján fogunk megítélni, azért ez ennél összetettebb dolog. Arra jutottam, hogy a kuponfüzet kiegészítő kiadványa lesz egy online, lapozható formátumú magazin, “Anyu vállalkozik” címmel. Ebben a kiadványban minden kuponfüzetben megjelenő vállalkozó egy személyes bemutatkozásra is lehetőséget kap, emellett referencia munkákat fog Veletek megosztani.

Azt gondolom ez több szempontból is hasznos, elsősorban személyesebb tartalom lesz, emellett nem kell mindenkit külön-külön végig bogarászni a netet bújva, itt egyben mindenkit megtalálsz majd, és aki érdekel annak az oldalát könnyen, a magazinon keresztül eléred majd egy kattintással. Másik fontos szempont a minőség, sok szolgáltató van, nehéz megszűrni ki az aki tényleg korrekt vállalkozó, ez nem is mindig fekete-fehér, és nem is vagyok abban a helyzetben, hogy erről egymagam döntsek, Én mindenkinek szeretnék lehetőséget teremteni, hogy vállalkozóként megtalálja azokat az ügyfeleket akiknek az értékrendszere hasonló az Övéhez ezáltal gyümölcsöző együttműködést tudnak történni.

Itt tudsz rá jelentkezni >>

Nyári projekt vállalkozóanyáknak

Az én felelősségem, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy egy vállalkozó édesanya nagyobb körben kerüljön népszerűsítésre, másik oldalról pedig a kedvezményeket igénybe vevő vállalkozó édesanya megtalálja a legkedvezőbb lehetőséget vállalkozása fejlesztésére. Huh, ez leírva is jó mókának hangzik!

Ilyen még nem volt az Anyabázis történetében, ez Nekem is új terep, de látom és érzem, hogy erre van igény!

A másik fontos kikötés volt részemről, hogy a konkurenciát valamilyen szinten korlátozzam. Na ez sem egy egyszerű kérdéskör, hiszen megint csak, ki vagyok én ahhoz, hogy eldöntsem ki kerüljön bele a kuponfüzetbe és ki nem. Nem szoktam ilyen üzleti kérdésekben személyes vonulatot vinni a sztoriba, tehát nagyon leegyszerűsítettem a történetet: Minden szakterületről 3 vállalkozó fog helyet kapni a kuponfüzetben.

Nem akarok álszentnek tűnni, nyilván nem karitatív a kuponfüzet létrehozása – bár elsősorban tényleg ez hajt, hogy vállalkozó édesanyákat támogassak karrierjük során. Szóval ha több vállalkozót fogadnék a kupon magazinban nyilván több lenne a bevételem. Na de akkor az értéke a megjelent kuponoknak és a mögöttük álló vállalkozónak drasztikusan csökkenne. Gondolj csak bele, van a kupon magazinban 10 grafikus, 15 webdesigner.

Na most mennyivel csökken az értéke a megjelenésnek Nekik ellenben, mondjuk ha hárman vannak összesen?

Nekem ez sem mindegy. Szóval minden területről az első három jelentkező fog bekerülni a kupon magazinban ami nyomtatott és online is elérhető lesz, és egyben lehetőséget kap arra, hogy egy teljes oldalon az “Anyu vállalkozik” online kiadványban is megjelenjen és bemutatkozzon, referencia munkákkal tűzdelve, hogy felfigyeljenek minél többen a munkásságára.

 

Összefoglaló

 • Fizetős: Igen
 • Online: Igen
 • Nyomtatott: Igen
 • Jelentkezési időszak: 2019.06.14-2019.06.29 (Amint közzé tesszük a csomagokat, onnantól lehet jelentkezni)
 • Támogatott helyek száma: 3 db (Ingyenes megjelenést biztosítottunk eddig minden kiadványunkban, most is így teszünk. Feltétel: 7 hónapnál fiatalabb vállalkozás, meglévő minimum 2 db referencia munkával) Támogatott helyre külön jelentkezési kérdőív lesz, és külön elbírálás alá esik.
 • Várható megjelenés: 2019.09.10.
 • Kizárólagosság: Nincs

Jelentkezéshez kattints ide!

Kismama Online magazin

Kismamáknak szánt tartalom lesz, mindenféle szuper hasznos dologgal ami a kismamákat érdekelheti. Csak online fog megjelenni. Mindenkinek szorítunk helyet, kizárólagosságot ebben az esetben csak kismamaruha bolt kapott. Tehát ezzel az egy dologgal nem tudok majd jelentkezni.

Amiket várunk például: kismama fotózás kiegészítők, kismama kényelmi termékek, kisbaba szoba bútorok, kiegészítők, kismama menü receptek, kozmetikumok, stb

 

 • Fizetős: Igen
 • Online: Igen
 • Nyomtatott: Nem
 • Jelentkezési időszak: 2019.06.29- 2019.07.15
 • Támogatott helyek száma: 2 db
 • Várható megjelenés: 2019.09.30.
 • Kizárólagosság: Kismamaruha

“Megszülettem” Online Magazin

Online kiadvány, újszülött fotózás témában. Csak fotósok jelentkezését várjuk, 1 db jó minőségű képpel. Kérdőív kitöltése után fogjuk tudni a magazinban megjelentetni.

 • Fizetős: Nem
 • Online: Igen
 • Nyomtatott: nem
 • Jelentkezési időszak: 2019.06.12- 2019.06.20
 • Várható megjelenés: 2019.06.30
 • Kizárólagosság: Nincs

Anyabázis Karácsonyi kupon magazin

Az év elején megjelent kupon magazin karácsonyi különkiadás lesz ez. Csak online fog megjelenni, fix marketing kerettel fogjuk reklámozni és kinél több édesanyához eljuttatni. Kiajánlóban lesz több információ ismertetve. Kismamáknak és anyukáknak szánt termékek és szolgáltatásokkal lehet jelentkezni.

 • Fizetős: Igen
 • Online: Igen
 • Nyomtatott: Nem
 • Jelentkezési időszak: 2019.09.20-2019.10.10.
 • Várható megjelenés: 2019.11.05
 • Kizárólagosság: Nincs

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, nyugodtan keress meg minket a Kapcsolat fülön található elérhetőségeink egyikén!

Kertész-Takács Kinga

Szólj hozzá!