Mandala Sóbarlang és Masszázs

Mandala Sóbarlang | Játék és gyógyulás a legkisebbeknek!

Rengetegszer jártam arra, mégis eddig a beszélgetésig fogalmam sem volt arról, hogy a Széll Kálmán tértől, Budapest egyik legerősebben légszennyezett pontjától 2 percre van egy komplett sóterápiás barlang kicsiknek – ráadásul az egyedüli az egész városban! És hogy pontosan milyen lehetőségek vannak ott kisgyermekeinknek, illetve hogyan is indult el a Mandala Sóbarlang útja, azt Mészáros Dominika, a Sóbarlang üzletvezetője meséli el nekünk.

Hogyan is kezdődött a Te életed ennél az eldugott kincsnél?


Mindig is szerettem masszírozni,de amikor el kellett dönteni h mi legyek, nem tudtam még! 2 éve nyáron költöztem haza Londonból, ahol 6 évig éltem és dolgoztam. Sima érettségivel, 3 év McDonald’s-os tapasztalattal, barátnőmmel csak úgy nekivágtunk Angliának. Egyszerű raktári munkák után találtam egy remek irodait, de 2 év után elég volt abból, hogy másnak dolgozzak így hazajöttem – bár nem terveztem maradni, inkább utaztam volna még tovább.  Végül 2 évvel ezelőtt elvégeztem egy svèdmasszázs tanfolyamot ès Access Bars kezelői tanfolyamot is!

A sóbarlangot 15 évvel ezelőtt építették, masszázsszalonként működött, majd éveken át zárva volt és most 2 ève újra kinyitott. A tulajdonosok rendkívül kedves és segítőkész páros, sokat köszönhetek nekik az indulásommal kapcsolatban is. Én 1,5 ève cseppentem bele ès fèlève viszem tovább egyedül a helyet.

Érdekes, hogy mennyire nem látjuk sokszor előre, mi lesz belőlünk valójában az elképzeléseink ellenére 🙂 Mi az, amit leginkább szeretsz a munkádban?

A kèt kezemmel segíteni másokon! Szeretem amikor felfrissülve, kipihenve kelnek fel a masszázságyról és az Access Barsnál az apró èrintèsek által az energia csodákra kèpes! A sóbarlangnak pedig nem is lehet nagyobb értéke annál, hogy ide mindenki, kicsik és nagyok is jöhetnek gyógyulni, ellazulni, kicsit lelassulni! Hiszen ez a hely mintha egy kis nyugodt sziget lenne ebben a túlhajszolt városban/világban!

Mennyire szeretnek ide járni a családosok?

Rengeteg kisgyermekes család ismeri és szereti, megfázásra, kruppra, lègùti megbetegedèsekre a legtermèszetesebb megoldás a sóterápia. Nálunk pedig különleges hibrid sóterápia elérthető el, természetes mikroklíma létrehozásával. Na és persze a svédmasszázs, meditáció, terápiák, jóga is ugyanúgy elérhető a barlangon belül! Masszázsra is sok szoptatòs kismamát fogadtam már, sőt gyerkőccel együtt is szoktak jönni, így itt, baba és mama együtt is tud gyógyulni, relaxálni!

Milyen kihívásokkal néztél szembe mikor kezdő vállalkozóként átvetted a Sóbarlangot? Szerinted mi a legnehezebb egy kezdő vállalkozónak?

Masszázsszolgáltatásomat Facebook-on hirdetve, ismerősöket masszírozva indítottam a semmiből, ott nem élvezhettem úgymond “márkatámogatottságot.” Egyébként úgy gondolom, a bejelentès okoz sokszor problèmát a kezdőknek, akik mèg nem ismerik az adòzási lehetősègeket. A sóbarlanggal szerencsèm volt, hogy már egy ismert márkát kèpviselt, de így is a célközönség elérése a legnehezebb, akiknek pontosan szüksége lenne erre a nyugalom szigetre!

Tetszett a cikk? Oszd meg a többi anyukával is és lájkold a Mandala Sóbarlang Facebook oldalát is, hogy értesülj mindig az újdonságairól!

Szőke Klaudia

Szólj hozzá!